Plakát eltávolítás

Plakátokkal, hirdetésekkel már nem csak közterületeken, de épületeinken, az azokhoz tartozó ereszeken és ajtókon is egyre sűrűbben találkozunk, melyek eltávolítása mindenki számára nehézséget okoznak.

Amennyiben nincs elég ideje, energiája vagy eszköze az Önt körülvevő plakát rengeteg eltávolítására, akkor Ön jó helyen jár! Kollégáink egy modern technika segítségével pillanatok alatt megszabadítják meg Önt a plakátok látványától.

Rágógumi eltávolítás

A közterületeken szétdobált rágógumik látványától mindenki szívesen megszabadulna. Ezek eltávolítása a területek tulajdonosainak, gondozóinak nagy problémát okoz. Az általunk alkalmazott technológia lehetővé teszi, hogy az összegyűlt szennyeződéseket, valamint ezen felületek pórusaiba mélyen beágyazódott rágógumikat maradéktalanul eltávolítsuk és ezzel a megtisztított felületet újjá varázsoljuk.

Graffiti eltávolítás

Grafiti eltávolítás vegyszer és víz nélkül

Hétköznapjainkban egyre több épületen találkozhatunk grafittivel, melynek eltávolítására egy speciális vegyszer és víz nélküli technikát ajánlunk Megrendelőink részére, ezzel is ügyelve környezetünk védelmére.

Bővebben...

Ablaktisztítás

Cégünk vállalja társasházak, bevásárló központok, irodák ablakainak, valamint azok kereteinek professzionális portalanítását, lemosását és foltmentes szárítását.

Ternit-Group Kft.
Székhely: 1039 Budapest, Zsirai Miklós u. 3.
Telephely: 7629 Pécs, Névtelen u. 1.
Telefon/fax: 0672/800-497. Mobil: 0670/332-7122